Hoitajatoiminta

HOITAJIEN HUONE      RATSASTUSTUNNIT

Ensisijainen ja ehdottomasti tärkein toimintamuotomme on ehdottomasti hoitajatoiminta. Nämä tarkoin valitut heppatytöt ja -pojat ovat ne, jotka pitävät tallimme pystyssä ja ottavat hevoskaartimme pahimpienkin tapausten iskut vastaan mukisematta. Hoitajat valitsemme suhteellisin tarkoin kriteerein, mutta mikäli sinulta löytyy todellista tahtoa ja rohkeutta, olet varmasti tervetullut. Tarkemmin edellytyksistä hoitajaksi pääsemisestä ja siinä asemassa pysymisestä, voit lukea alhaalta.


© www.lasikuu.net/vapaasti ja Suvi T.

Tarkemmin hoitamisesta ja sen aloittamisesta

Yritämme tarjota hoitajille mahdollisimman rennon ympäristön harrastamiseen, mutta tietyistä säännöistä joudutaan kuitenkin pitämään kiinni. Ihan ensimmäisenä tulee hoitaminen vähintään kerran kuukaudessa - Tästä on tietenkin sovittavissa, mutta emme voi pitää listoilla tuhkana tuuleen kadonnutta henkilöä, varsinkin jos jonossa on aktiivisempia hoitajaehdokkaita. Uusi hoitaja aloittaa niinsanotusti pohjalta, kuten kaikki muutkin ja mitä enemmän osoitat taitojasi, sitä enemmän vastuuta saat hevosen kanssa. Jokaiseen hoitotarinaan vastataan ja kerrotaan millaiselle uudelle vastuualueelle voi hoitaja siirtyä..

Vapaamuotoiset hoitohevoshakemukset voi lähettää meille tallikirjassa.

Hoitomerkit

Vaikka jokainen saa harrastaa ja hoitaa oman mielensä mukaan, tarjoamme tavoitteellisille mahdollisuuden suorittaa merkkejä. Merkkejä hoitajalle kerääntyy mm. käyntimäärien, tuntimäärien ja taitojen mukaan. Merkkien kanssa hoitaminen ei ole pakollista, mutta sitä suositellaan varsinkin aloitteleville hoitajille. Merkkejä tulee lisää sitä mukaan, kun niitä suoritetaan.

 • Hoitomerkki I

  Olet käynyt hoitamassa vähintään 15 kertaa ja hallitset hyvin hoitoon liittyvät asiat.


  Hoitomerkki II

  Olet käynyt hoitamassa vähintään 10 kertaa ja hallitset hyvin hoidon yleiset asiat.


  Hoitomerkki III

  Olet käynyt hoitamassa vähintään 5 kertaa ja hallitset hoidon perusasiat.

 • Ratsastusmerkki I

  Olet osallistunut vähintään 10:lle tunnille ja saat ratsastaa itsenäisesti kentällä.


  Ratsastusmerkki II

  Olet osallistunut vähintään 5:lle tunnille ja saat ratsastaa valvotusti kentällä.


  Ratsastusmerkki III

  Olet osallistunut vähintään 1:lle tunnille ja saat ratsastaa valvotusti kentällä.

Ulkoasu © M Layouts (muokkaus © mari)
Kuva © William Murphy
Yksityistalli Tackleberry